Fietstocht tijdens afsluiting seizoen 5 juli 2018

Ieder jaar wordt tijdens de laatste sport- en beweegavond van het seizoen een tocht per fiets gemaakt in de omgeving van Raalte. Ook nu en wel op 5 juli 2018. We startten op de parkeerplaats bij Tivoli en reden in drie groepen de door Mark uitgezette route van ruim 25 km. Vanaf de start langs de Wijhese- en later Raalterweg via Elshof naar Liederholthuis waar we even pauzeerden voor een koek en drankje. Vervolgens langs Heino terug naar Raalte. Na afloop van het fietsen nog een tijdje gezellig geborreld op het terras van Tivoli. Het mooi weer speelde zeker mee maar het was zo wie zo een prachtige fietstocht en leuk verblijf bij Tivoli! In de maanden juli en augustus vakantie(tijd) en in september weer starten met de broodnodige beweegmomenten!

Op de foto’s klikken om deze te vergroten   

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *