Wandeling langs de Regge 26 maart 2019

Op 26 maart 2019 hadden we een prachtige wandeling langs de Regge. Na koffie en thee bij De Nieuwe Brug in Ommen begon de wandeling en kregen we een geweldig leuke uitleg door gids Agnes. Zij wist ons heel veel te vertellen over het gebied, incl. het ontstaan er van, de flora en de fauna, en deed dit op een prachtige manier!  Er waren ca. 25 deelnemers die afkomstig waren uit meerdere plaatsen in de provincie (of net Drenthe). Van onze sportclub waren er veel deelnemers en iedereen wil graag meer wandelingen!

De eerstvolgende is in juli (Enschede) en vervolgens in Vilsteren (augustus) en Luttenberg (september). Ze worden bijtijds aangekondigd en ieder lid van onze sportclub wordt persoonlijk uitgenodigd.

Op de foto’s klikken om deze te vergroten!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *