Afsluiting seizoen 4 juli 2019

Op donderdagavond 4 juli 2019 hadden we de afsluitende avond van onze beweegclub. Traditioneel met een fietstocht, een hapje en een drankje. Mark had weer een mooie route bedacht die liep vanaf Raalte, Elshof, richting Lierderholthuis, Heino en weer terug naar Raalte. Het bleek op de kop af 20 km te zijn. Ongeveer halverwege (bij de school in Elshof) werd gestopt en zorgde Mark’s echtgenote voor een drankje en iets er bij. Na terugkomt in Raalte hebben we nog een tijdje gezellig geborreld bij Brasserie Zwakenberg. Het was als vanouds een hele leuke avond waarmee het sportseizoen 2018-2019 afsloten. We starten weer met de wekelijkse sport- en beweegavond op 5 september.

“Op de foto’s klikken om deze te vergroten”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *