Jubileum 1989-2019

Op 16 augustus 2019 bestaat onze vereniging 30 jaar. Het bestuur nodigt alle leden en hun partners uit om dit jubileum samen te vieren op ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2019 IN “DE MAATHOEVE’ TE HEETEN    van 14.00 uur tot ongeveer 17.30 uur. Adres: Witteveensweg 23, 8111 RP Heeten. Graag aanmelden per mail aan janluchtenberg@gmail.com. Opgave mogelijk tot zaterdag 7 september. Eventuele dieetwensen eveneens melden svp. Het programma blijft nog even een verrassing.                                             Deze jubileumviering is gratis voor de leden. Voor de partners wordt een bijdrage van Euro 15,- pp gevraagd. Het bestuur stelt het op prijs dat zoveel mogelijk leden met hun (eventuele) partners aanwezig zijn en wenst iedereen een gezellige jubileumviering!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *