Wandeling Vilsteren 6 aug. 2019

Op 6 augustus 2019 genoten we met 27 mensen van een schitterende wandeling in de Vechtstreek bij Vilsteren (tussen Ommen en Dalfsen). Gids Agnes nam ons mee op paden en paadjes die geen van ons ooit eerder had gelopen. Ook hier was weer ontzettend veel te vertellen. Over de buurtschap Vilsteren, het gebied en over alles wat er groeit en leeft. De Vechtstreek is sowieso heel mooi om doorheen te wandelen en te fietsen maar met de uitleg van de heel enthousiaste gids begon het ook voor de wandelaars echt te ‘leven’. Ook de informatie over wat in de geschiedenis van langere tijd geleden en korter (Wereldoorlog II) zich allemaal heeft voorgedaan sprak zeker tot de verbeelding.

Iedereen was tijdens en na afloop van de wandeling heel juichend over deze trip en spraken hun dankbaarheid uit voor de begeleiding door Agnes!

Op de foto’s klikken om deze te vergroten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *