Jubileumfeest 28 sept. 2019

Op 28 september 2019 feest! Onze Recreatie Sport Vereniging Salland bestond formeel op 16 augustus j.l. 30 jaar en dit is gevierd op zaterdag 28 september. Iedereen werd op deze datum om 14.00 uur verwacht in “De Maathoeve” in Heeten. Na de openings- en welkomstwoorden door bestuursleden genoten we al snel van het cabaret-optreden van ‘Tante Elske’. Zij had zich goed voorbereid op het gezelschap en vertelde en zong treffende woorden over verschillende aanwezigen. Ze deed dit ontzettend leuk. Ook deden alle aanwezigen groepsgewijs mee aan een quiz. Soms waren de vragen gemakkelijk maar soms ook zodanig dat goede antwoorden uitbleven. Maar het was een leuke bezigheid. Een van de gevormde groepjes presteerde het om toch 18 van de 20 vragen goed te beantwoorden en de groep kreeg dan ook de hoofdprijs! Later in de middag bleek bestuurslid Bernard van Dam, naast diverse andere kwaliteiten, ook te beschikken over talent om te dichten. Hij las een uitgebreide tekst in dichtvorm over de vereniging voor en deed dit voortreffelijk!

De vereniging vierde een jubileum maar ook trainer/begeleider Mark Pieters had er een te vieren. Het was n.l. 25 jaar geleden dat hij als zodanig begon bij onze club en hij vertelde dit altijd met heel veel plezier te hebben gedaan. Het is ontzettend fijn dat Mark onder dankbaar applaus van de aanwezige leden aankondigde voorlopig nog gewoon door te gaan. Ook zijn vrouw Diny werd in de bloemetjes gezet voor haar bijdrage. Zij zorgt voor de hapjes en drankjes tijdens de jaarlijkse fietstocht als afsluiting van het seizoen.  Alle aanwezigen genoten tijdens de feestmiddag van heel veel lekkere dingen in de vorm van koffie, thee, gebak, drankjes én een perfect buffet, verzorgd door de medewerkers van De Maathoeve. Het was een heel goed georganiseerd en fijn feest!

Deze vereniging is vanaf het begin aangesloten geweest bij de toenmalige HIB (Hart in Beweging) die later overging in Hart en Vaatgroep. Per 1 januari 2018 is het Harteraad geworden.

Op foto’s klikken om deze te vergroten

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *